Tez-tez verilən suallar

dynamic faq image
Hamısı Profil
Profil

ABB mobile profilinin cihazdan silinməsi nə deməkdir?

Seçilmiş cihazdan ABB mobile proqramına dair profilin silinməsi həmin cihazdan yalnız hesabınızla əlaqəli bütün məlumatların tamamilə silinməsi deməkdir. Bununla belə, digər cihazlardakı məlumatlar toxunulmaz qalacaq. Profili bir cihazdan sildikdən sonra ABB mobile-da bank əməliyyatlarını yerinə yetirmək üçün bu cihazda yenidən qeydiyyat prosesindən keçməli olacaqsınız. Qeyd etmək vacibdir ki, profilin yalnız seçilmiş cihazdan silinməsi ABB mobile proqramının digər cihazlarda istifadəsinə təsir etməyəcək.
73
Profil

ABB mobile tətbiqinin profilini bu cihazda necə silmək olar?

Proqramı açın və "Daha çox" bölməsinə keçin. "Profili bu cihazdan sil" düyməsini sıxın və əməliyyatınızı təsdiqləyin.
103
Profil

ABB mobile tətbiqində profili necə silmək olar?

Hazırda ABB mobile proqramında birbaşa profil silmə funksiyası yoxdur. Bununla belə, Bankın Məlumat mərkəzinə (937) müraciət edərək və ya filiala yaxınlaşaraq profilinizi bloklaya bilərsiniz.
87
Profil

Profili necə bloklamaq olar?

Bankın Məlumat mərkəzinə (937) zəng edin və ya filiala baş çəkərək hesabınızı bloklamaq üçün müraciət edin. Şəxsiyyətinizin müəyyənləşdirilməsi prosesi uğurla icra olunduqdan sonra profiliniz bloklanacaq. Nəticədə, siz də daxil olmaqla heç kim, heç bir cihazdan bu hesabla ABB mobile profilinizə daxil ola bilməyəcək. Profilinizi blokdan çıxarmaq üçün 937 nömrəli Məlumat mərkəzimizə zəng edə və ya filiala yaxınlaşa bilərsiniz.
86

Səhifə tapılmadı!

Zəhmət olmasa, bir daha axtarış edin.

Sual əlavə edin

Detallar

site.your_question

site.asap_will_respond

site.you_can_call_937

ABB Mobile
YÜKLƏ